Tillsammans med Byou.se samarbetar jag ju med Bangerhead och väljer ut lite skönhetsfavoriter varje månad. Nu har jag spanat runt i deras EKO sortiment och hittade ett kit som passade mig som handen i handsken!


Along with Byou.se I collaborate with Bangerhead.se each month picking out favorites within different categories. Now I’ve tried some products from their ECO range and found a kit that I really liked. Please use google translate to read the rest in your language.

L'OCCITANE ALMOND KIT

Vad är ekologiskt? Växtbaserade produkter, tillverkat av oljor, fetter och vaxer från ekologiskodling. Produkterna är fria från konserveringsmedel och silikoner och oftast veganmärkta. Dofterna kommer från eteriska oljor och färgpigmenten är naturliga.

L'OCCITANE ALMOND KIT

L’Occitane Almond Kit 479 Kr (Ord.pris 655Kr) <3 Limited Edition kitet med några utav deras bästa mandel produkter finns bland annat på Bangerheads hemsida!

L'OCCITANE ALMOND KIT

Supple skin oil 
Ni vet att jag älskar att rekommendera oljor. Mumma. Doftar så gott och ger mycket näring till huden samtidigt som den mjukgör, gör huden fastare och motverkar bristningar. Förutom mandel och camelineolja innehåller den även rosenolja som gör huden ännu fastare.

Pris för 100 ml 389Kr

L'OCCITANE ALMOND KIT

Almond milk concentrate
Kroppskräm som är rik på mandelproteiner som hjälper till att behålla hudens fasthet, samtidigt som den ger näring och återfuktar och lämnar huden silkeslen. Igen mumma!

Pris för 200 ml 419 Kr

L'OCCITANE ALMOND KIT

Almond Shower Oil
Denna har jag använt mest då jag tycker att oljor gör mer är duschkrämer faktiskt. När duscholjan kommer i kontakt med vatten löddrar den och doftar härligt. För normal- och torrhy.

Pris: 179 Kr 250 ml

IMG_4211
Almond Hand Cream
Bytt ut min tidigare handkräm mot den här. Jag är så svag för mandeldoft och den här har dofter av mandelblommor.

Pris: 75 Kr 30 ml 

L'OCCITANE ALMOND KIT

Bonne Mère Milk Soap
För dig som gillar att ha en fin tvål på handfatet…denna! Berikad med vit malva mjölk och miljövänlig palmolja.

Pris: Hittar inte denna separat på nätet i Sverige men kan tänka mig att den ligger runt 85 Kr baserat på deras andra tvålar.

iMG_4115

Ptss. Om du beställer från Bangerhead i Sthlmsområdet så har de en ny slags hemleverans med Budbee. Alla som beställer för över 500:- innan kl 13 får leverans samma kväll mellan 17-22.  Super smidigt då man fick ett samtal om när exakt det skulle komma.


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna då jag valt dom själv för inlägget. Recensionerna kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar