IMG_1037

IMG_1114

IMG_0784

IMG_0772

IMG_1568

iMG_1574

 


BEACH CLUB MEMORIES. Man får en fantastisk dos av att vara utomlands..jag blir lycklig enda in i själen av att utforska nya ställen och nya miljöer. Sen bilderna. Kan leva på dom i månader. Delvis för att jag älskar att fotografera men också för att jag har ganska så lätt för att ta mig tillbaka till hur det kändes i stunden. Måste boka in något snart så jag har något att längta till.

Besökte lite härliga beach-hak när vi var i Palma,  bla Puro beach Club. Här måste man boka plats i förväg…såg väldigt härligt ut men vi fick nöja oss med att bara käka en lunch där då det var ca 3 mån väntetid tills nästa lediga solbädd, haha. Galet!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar