Razor Sharp Eyeliner

Razor Sharp Eyeliner

Razor Sharp Eyeliner

Razor Sharp Eyeliner  Razor Sharp Eyeliner    Razor Sharp Eyeliner

Razor Sharp Eyeliner

Den här veckan kommer vara ganska hektisk med mycket jobb. Det sista man vill göra då när man kommer hem sent är att sätta sig och sminka sig kan jag lova haha. Jag var bara tvungen att testa de nya Razor Sharp Eyeliner som jag fick med mig hem från Urban Decay dock. Super lätta att måla med, skarpa/roliga färger och en sharp pensel! De kommer att finnas på Kicks i höst, kosta 210 SEK och komma i 20 olika färger! Ni kommer få se mycket utav dom på alla bloggar, det är jag helt säker på!


This week will be quite busy with a lot of work. The last thing you want to do then when you come home late is to create new makeup looks,  I can promise you that haha. I just had to try the new Razor Sharp Eyeliner I got from Urban Decay, however. Super easy to paint with, bright and fun colors (20 colors) and the brush is super sharp! You will see much of them in beauty blogs, I’m quite sure about that! 🙂

GET THE LOOK 4IMg_4359

Bas / Base
Terrybly densiliss foundation Honey Glow By Terry
Duo Concealer Idun Minerals

Ögon / Eyes
Eyeshadow Fjällsippa & Inliner Sand Idun Minerals
Razor Sharp Eyeliner Kush Urban Decay
Eyeshadow Utopia + Abracadabra from the Duo chrome palette Neve Cosmetics

Fransar / Eye lashes 
Growth Booster Mascara By Terry

Bryn / Eye Brows
Diva brows collection Nude + Sand + Mocca Viva La diva

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar