Tänkte visa er mitt senaste tillskott från Esqido cruelty free mink false lashes som jag brukar använda mig mycket utav när det kommer till lösögonfransar. Det blir oftast dessa, Houseoflashes eller Sweedlashes som jag använder. Men HOL och Sweed är syntetfransar det är inte Esqido’s…


Thought I show you my latest addition from Esqido that I usually use a lot of when it comes to false eyelashes. I usually use these, Houseoflashes or Sweedlashes. But the other brands do syntetic lashes, Esqido doesn’t…

Esqido cruelty free mink false lashes

Kvalitén är magisk på dessa då de är gjorda av minkhår. Därför är dom också dyrare så klart men de går att använda upp till 25 ggr (jag har kört dom ca 15 ggr hittills). Lite känsligt det där med äkta hår dock men jag har kollat upp så att märket är 100% Cruelty free vilket innebär att de använder det hår som är naturligt tappat/klippt.


The quality is magical due to that it’s made out of mink hair. Therefore they are also more expensive, of course, but they can be used up to 25 times (I have used mine about 15 times so far). A little bit sensitive to write that you use real hair but I’ve checked with the company about their policy and they use the hairs that are naturally shed. 

Esqido cruelty free mink false lashes

Amp it up $38
Esqido cruelty free mink false lashes
Black Magic $42

Esqido cruelty free mink false lashes
Midnight Symphony $42

Esqido cruelty free mink false lashes
Lashmopolitan $35

Esqido cruelty free mink false lashes
Companion Eyelash Glue $10

esqido cRuelty free mink false lashes
Esqido seen on celebrities. Pic borrowed from their website.

Än så länge har jag inte fått nys om de finns att beställa i Sverige utan det är deras hemsida som gäller. Jag har fått dessa i pressutskick så jag har aldrig beställt från dom själv men vet att de har free shipping över 25 dollar!


So far they are not available in Sweden, what I know but you can order them at their website. I’ve got these in a press releases so I have never ordered them myself but I know they have free shipping over $25 when ordering Esqido cruelty free mink false lashes.


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar