Ögonmakeup & Looker

SMOKEY EYES MEMORIES

 SMOKEY EYES

SMOKEY EYES

Smokey Eyes Memories. Det var ca 7 månader sedan jag sminkade den här looken i samband med att jag skulle flytta min blogg till Byou.se Det har hänt mycket sedan dess och ett möte igår gav mig lite perspektiv på att jag måste stanna upp ibland och vara lite stolt över det jag byggt upp med bloggen.

Man bara rusar ju fram ibland utan att reflektera över det man gör varje dag. Jag lägger ner så mycket tid på att det ska vara kvalité på bloggen. Det är så mycket detalj-jobb som man kanske inte ser som läsare ibland så att bli bättre på att dunka sig själv på axeln lite då och då kan verkligen inte skada:) I vilket fall är jag tacksam över att så många läser varje dag och uppskattar läsningen. Ni är bäst och ni får mig att fortsätta fast alla säger att bloggar är på väg att dö ut. Det här är ju trots allt något jag gör utöver mitt heltidsjobb som frilansare inte helt för att försörja mig. Vad tror ni? Är bloggar påväg att försvinna?


Smokey Eyes Memories. A meeting yesterday made me realize a few important things. Please use Google translate if you want to read the text above. Kisses from Lina

GEt tHE LOOK 4

 Bas / Base
Norrsken Foundation Embla + Disa  Idun Minerals
Cover Blend sand Exuviance + Trio Concealer Makiash
Girl from Ipanema (Powder) Colorescience
Twist-Up Blush & Go 90 A day on the riviera Isadora
Contour palette Face Sephora
Blush Bronzer palette Isadora

Ögon / Eyes
Eyeprimer Clear Make Up Store
Eyepencil Snowflake Darkest shadow Make Up Store
Eyeshadows No waiting, Leather pants, After hours from the palette Nightlife Sigma
Illuminator Starlight Anastasia Beverly Hills

Fransar / Eye lashes
Pixie Luxe House of Lashes
Adhesive Sweedlashes
Blacquer Mascara Marc beauty (Marc Jacobs)

Bryn / Eye Brows
New colored eyebrows + Beautiful eye brow kit No 7
Control freak  Eyebrow gel Nyx

Läppar / Lips
Lippencil nude 01 Wjcon
Lip gloss Rose Creme 09 Elizabeth Arden
Lipstick Marvelous Moxie Bare Minerals

Lämna en kommentar