Lina TipsarMakeup & Skönhet generelltPenslar & Verktyg

Cleansing & Exfoliating Wipes Coconut Water | Sephora

Cleansing & Exfoliating Wipes Coconut Water

 

Cleansing & Exfoliating Wipes Coconut Water

Cleansing & Exfoliating Wipes Coconut Water

Cleansing & Exfoliating Wipes Coconut Water  Cleansing & Exfoliating Wipes Coconut Water  Cleansing & Exfoliating Wipes Coconut Water

j

Den här veckan har jag varit lyrisk över 2 nyheter på marknaden. Det har varit en foundation (läs här) och sedan har vi dessa, Cleansing & Exfoliating Wipes Coconut Water från Sephora.

Fick ett pressutskick med dessa för länge sen och tänkte att jag skulle använda dom på mina kunder först innan jag uttalade mig om den. De som fått testa den har varit så exalterade då alla älskat doften av den svaga kokosen. Jag med! Den tog slut direkt och när jag skulle gå och köpa fler hade de inte kommit in på Sephora än. När som ska de komma så håll utkik! Lätt de härligaste wipes’en jag testat!

Pris: 57 SEK på Sephora


I’m just in love with these Cleansing & Exfoliating Wipes Coconut Water from Sephora. You have to try them! The scent of Coconut. Lord! Just remember to ask your clients if they are sensitive to nuts! You can get them at Sephora any time now!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar