IMG_5526

LIP DESIRE SCULPTING LIPSTICK

LIP DESIRE SCULPTING LIPSTICK    IMG_5540
 LIP DESIRE SCULPTING LIPSTICK

LIP DESIRE SCULPTING LIPSTICK

lIP deSIRE SCULPTING LIPSTICK

Nu lanserar Isadora sin höstlook Bohemian Flair och till kollektionen släpptes även deras Lip Desire Sculpting Lipstick med matchande Sculpting lipliner. 3 nyanser kommer släppas i både läppstift och läppenna. Jag har dessvärre bara två av nyanserna (Rum Raisen & Praline) men kan säga att so far är de vääldigt behagliga på, krämiga och intensiva i färgen. Läppennorna påminner om Anastasia’s Brow wiz fast i läppvariant. Något tjockare såklart men dessa är underbara och behöver inte vässas!

Spana in den 3: färgen HÄR!

Pris: Läppennor 89Kr & Läppstift 139Kr


Isadora is launching their new autumn look Bohemian Flair and with that comes 3 new lipsticks and lippencils in matching colors! Love them!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar