Makeup & Skönhet generelltResor

TIME FOR NEW YORK WITH LUMENE

Det har gått två år sedan jag besökte New York! Har så fina minnen därifrån och nu ska jag äntligen få åka dit igen! I kväll går nämligen flyget över till Usa tillsammans med Lumene! Använder ganska mycket från deras produkter i frilansväskan och nu ska de göra ganska stora förändringar inom sitt sortiment. Kul!! Vi är ett litet gäng som kommer att vara med på ett lanserings event som hålls därborta. Helt galet! Så glad och tacksam för att få vara en utav dom som åker. Ska ta med mig massor av spännande information hem till er…håll utkik på bloggen! Puss och kram


It’s been two years since I visited New York! I have so many nice memories from there and now I’ll finally go back! Tonight I will fly over to the United States together with the makeup brand Lumene! I use quite a lot of their products in my freelance bag and now they will make quite a significant change within their range. So excited!! We are a small group that will travel together and attend an event on thuesday. It´s gonna be crazy! So happy and grateful to be one of tthe guests. I will bring a lot of exciting information to you guys … keep an eye on the blog! Xo

Lämna en kommentar