Penslar & Verktyg

I came I Saw I contoured | New Sponges Real Techniques

New Sponges Real Techniques

New Sponges Real Techniques

Hur har ni det med svampar där ute? När jag började sminka för 12 år sedan så ”lärdes jag upp” att använda penslar först och främst och sen makeupsvampar. Sedan kom en period då jag totalt bojkottade dom. Jag tyckte det var ohygieniskt och inte alls så användbart. Men NU…jag älskar nästa alla makeup sponges där ute! Varför? Genom att fukta en svamp med vatten eller en schysst olja så kan du få sååå fina tunna baser. Jämna och återfuktande! Eller så kör du torr svamp och får en mer täckande bas! Nedan kommer 3 nyheter från Real Techniques som jag använt mig utav en hel del efter Fashion Week!


How are you doing with makeup sponges out there? Do you use them? When I started my makeup education 12 years ago they teached me how to work with both brushes & sponges. But after a while I stopped using them do to hygenic reason. But now? I love them! Why?Using a moistured makeup sponge (water or facial oil) you can make the most beautiful bases. Even & light! Or use them dry to get a full coverage. Here´s three news from Real Technique that I used pretty much since fashion week last week.

New Sponges Real TechniquesNew Sponges Real Techniques Miracle Sculting Sponge 
6-i-1 sponge designad för att skulptera, lägga skuggor eller för att framhäva ansiktsdrag. 2 rundade sidor för att applicera (dutta) på stora partier av ansikte 2 platta sidor för att skulptera runt ögon och näsa. 2 precision rundade hörn för att skapa linjer.

Pris: 79 Kr 99 Kr
Miracle Complexion Sponge

Rundade sidor används även här till stora områden (duttande rörelser.) Spetsen täcker skavanker medan den platta kanten styr upp runt ögon och näsa.

Pris: 79 Kr 99 Kr 

Tips: Fukta svampen innan användning, då lägger sig din flytande produkt på utsidan och sugs ej upp av svampen

ladda-nedMini Eraser Sponge

Ta bort flagnande mascara eller ögonskugga. Har även platt kant för att ta bort makeup på kanterna runt ögonbrynen och näsan. Runda sidor för att korrigera makeup på kindben, panna, och haka. Spets för att svepa runt kanterna av ögonen.

Pris: 79 Kr 99 Kr 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar