NordamerikaResor

GOOD MORNING | NEW YORK WITH LUMENE

img_6393

NEW YORK WITH LUMENE

NEW YORK WITH LUMENE

NEW YORK WITH LUMENE

NEW YORK WITH LUMENE

NEW YORK WITH LUMENE

NEW YORK WITH LUMENE

neW yorK WITH LUMENE   
Som jag saknat er…tempot går i ett här borta så jag har inte hunnit sätta mig ner och skriva en endaste gång förrän nu. Som ni vet kom jag till New York i måndags då jag är här tillsammans med Lumene. De ska nylansera hela sitt märke och det har varit så spännade att få se vad de ska göra.

NY är fantastiskt. Tror jag har återupptäckt staden på nytt den här gången. Första besöket var det så mycket intryck och så kom jag ju direkt från Miami som var magiskt så det var ju inte så konstigt. Nu har jag fått en helt annan bild av staden. Älskar den! Första dygnet har i alla fall spenderats med William Värnild och Niklas Berglind. De är fantastiska och jag har skrattat så mycket… the story will continue…. Puss på er!


NEW YORK WITH LUMENE. Miss you guys! Having a blast here in New York. Didn’t have so much time for blogging:) I´m here together with makeup brand Lumene who will relaunch their brand. It´s so much fun to see what they are going to do. Will tell you later;)

Lämna en kommentar