NAGLAR

TURKISH DELIGHT + BALI BLISS

TURKISH DELIGHT

TURKISH DELIGHT

TURKISH DELIGHT

tURkisH DELIGHT

Turkish delight + Bali bliss. Yes, så hette färgerna som vi blandade tills sist jag gjorde naglarna på Scratch Nails. Jag hade hittat en väldigt specifik färg som jag ville försöka fram men det var sjukt svårt, färgen blev dock mer rosa än vad jag ville. Den jag hade i huvudet var något mer grå. Det är kul att mixtra tycker jag! Nästa gång blir det något annat..längtar!


Turkish delight + Bali bliss. Yes, that’s the names of the colors we mixed last time I made my nails at the saloon Scratch Nails. I had found a very specific color that I wanted to try out but it wasn’t that eazy, however, this was more pink than I wanted. The one I had in my head was slightly more gray. It’s fun to mix though! Next time it will be something else..longing.


*Inlägget sker i samarbete med Scratch Nails Linnégatan. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar