The highline New YorkView from The Highline New York

The highline New York
Borrowed Picture from Cookjenshel.com

The highline New York

The highline New York

The highline New York

img_6897   The highline New York

The highline New York
Picture borrowed from Syrahqueen.com

The highline New YorkCalabrian Tuna. Spicy Tuna tartar on a Tuscan chickpea pancake. Yummy!

The highline New York
Don´t forget to order the grilled mushrooms! SOOOO delicious!

the highLine new york

The Highline New York. Det har snart gått en vecka sedan jag kom hem från New York. Maten. Jag saknar maten. Det är det bästa med Usa tycker jag, haha glupsk som jag är. Måste tipsa o att besöka The Highline som ligger mitt i the meatpackning district. Detta är en övergiven upphöjd järnväg på Manhattans västsida, som var i bruk från 1934-1980. Sedan 2009 är större delen av järnvägen ombyggd till en lång och smal allmän park. Super mysigt att gå en promenad där uppe MEN under The Highline finns två smultronställen som ni bara måste besöka.

Restaurangerna The Standard Grill och Santina. Tog inga bilder från det Standard då vi åt där så sent men det var verkligen en pärla som man måste besöka. Dessutom har de en fantastisk rooftop bar i samma byggnad. Sen har vi Santina som är en Modern Italiensk restaurang som bjuder på högklassisk cool mat. Jag åt något så sat*** gott som ni måste testa! Kika bilderna ovan! Längtar redan tillbaka till den där tonfisken.


The High Line, New York. It has almost been a week since I returned home from New York. Why I love the United States? The food. I´m a hungry girl you know. I have to recommend you to visit The High Line, located right in the meat packing district. This is an abandoned elevated railway on Manhattan’s west side, which was in use from 1934 to 1980. Since 2009, most of the railway line is converted to a long public park. I´ts so nice to go for a walk up there. However, underneath  The High Line there are two great places that you simply must visit if you love food.

The restaurants, Standard Grill  and Santina. I didn’t take any pictures of The Standard Grill because we ate there so late but it was truly a great place that you must visit. Moreover, they have a great rooftop bar in the same building. Then we ate lunch ay Santina which is a modern Italian restaurant that offers high class cool food. I ate something so f** good you must try it! Look at the pics above! Already longing back to that tuna.


Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar