Makeup & Skönhet generellt

Daisy Beauty London 2016| Dag 1

L’Oréal var först ut på Daisy Beauty London 2016 Dag 1 med att presentera nyheter.  De menar att något som ökar rejält inför nästa år är efterfrågan på bra rengöring och återfuktande produkter (något som alla märken som presenterat tagit upp). Micellar vatten är den nya hypen kan jag säga…funnits så länge men NU har det blivit trendigt. Berättar längre ner…

Daisy Beauty London 2016 dag 1

Ni kommer väl ihåg L’Oréals masker som släpptes lite tidigare i år? Nu kommer dom i rengörings-versioner!

rare_flowers_wipes_dry__sensitive_skin-25_st
Rare flowers är även en ny serie som släpps med olika sorters rengöringsvarianter. Ros och Jasmin är huvudingredienserna som verkar lugnande. Spana in deras Makeup-remover wipes något extra. Den är skonsam men tar även bort vattenfast makeup! <3

Daisy Beauty London 2016 dag 1

Sen har vi makeupen. Vecka 43 släpps Infallible Priming base som mattar ner och slätar ut, 99 Kr, och sedan deras nya Infallible Fixing mist, 99 Kr.  Misten ger ett pudrigtresultat och sjunker in snabbt!

Volume Million Lashes So Couture So black kommer i ett samarbete tillsammans med Designern Ida Lanto! Kommer ut vecka 49 i en superfin förpackning och kommer kosta 175 Kr.

Daisy Beauty London 2016 dag 1

Garnier SkinActive har också släppt massa gosaker med Micellar vatten.
Micellar Oil-Infused Cleansing Wipes, finns redan i butik och innehåller bla argan olja, soybönsolja och mandelolja, 49 Kr. Dessa tar också bort vattenfast!

Vad är Micellar vatten? Det är alltså sfäriska flytande kristaller. Förenklat är det alltså molekyler som löser upp fett, smuts och makeup väldigt skonsamt utan att du behöver gnugga så hårt. Löser upp fetsmink helt enkelt!

Daisy Beauty London 2016 dag 1

Apoteket Ab var sedan och presenterade Apoliva’s 4 nya nyheter.

Cleansing 3-in-1 rengöring, 150 ml 99 kr
Cleansing enzympeeling, 60 ml 99 kr
Gel-to-Oil rengöring, 150 ml, 119 Kr  (Hunnit test och tyckte int eom den här tyvärr. Sved och tog inte bort makeupen)
3-in-1 Micellar vatten, 200 ml 99 Kr (Hunnit testa, prisvärd, såååå jäkla effektiv och jätte behaglig!!)

De berättade även att deras Makeup-serie uppdateras och lanseras i feb! 

Daisy Beauty London 2016 dag 1

Sist men verkligen inte minst fick vi äran att träffa Tonya Crooks, grundaren till brynföretaget Brow gal. Hon gör många Hollywoodstars bla Megan Fox’s bryn och har tagit fram sitt egna märke.

Jag har aldrig testat deras produkter men har hört att de har många härliga svala/kalla färger. Låter verkligen intressant! Deras Tweezers är även handgjorda i Italien och hon hyllade dom till skyarna så nu ska jag testa den när jag kommer hem! Återkommer med feedback.

To be continued…

Lämna en kommentar