Makeup & Skönhet generellt

Daisy Beauty London 2016| Dag 2

Daisy Beauty London 2016 Dag 2 innehöll massa intressanta föredrag. Lördag morgonen började med fantastiska Lumene som jag jobbat ganska mycket med genom åren. Jag är ett stort fan av deras foundations (Blur) bland annat och har precis introducerats till deras breda hudvårdssortiment. Jag kommer göra en djupdykning här senare då jag redan hittat favoriter med stort F!


Time to tell you what we did during day two in London with Daisy Beauty. Companies like Lumene, Idun Minerals, Blanx, GHD & Cetaphil represented their news. So much interesting stuff! 

l1390462

Ja, herregud vilken resa Lumene gjort i år! Jag var ju i New York och fick en sneak peek på deras ny-upphottade sortiment. En utav de största nyheterna är egentligen att de ÄNTLIGEN breddar sitt färgsortiment på foundations! Så glad då jag använder dessa ständigt i frilansväskan!

img_1523-1

De finns faktiskt redan i handeln sedan en månad tillbaka. Deras Blur foundation (som jag älskar) har funnits i 6 färger och utökas nu till 10 och deras populära CC cream ökar från 3 till 6 färger. Jag jublar! Ser så mycket fram emot att kunna använda dom på fler kunder! Lumene, ni är fantastiska!

img_1540

Sedan fick vi en proffsig genomgång från vackra Idun Minerals. Detta är också ett märke som jag haft väldigt varmt om hjärtat då de verkligen är ett mineralmärke som vänder sig till konsumenter med känslig hud.

l1390468

De använder 100% högrenade mineraler, har endast 6 ingredienser i sina puder och har sett till att de är fria från parfym, talk, bismuth och cykliska silikoner. Väldigt sällan jag har kunnat använda mineralmakeup då jag oftast får utslag utav dom men Idun har jag alltid kunnat använda. Så har du det problemet ska du test dom! Favorit produkten? Deras Läppstift Hjortron syns väldigt ofta på mina läppar!! Är så stolt över vårt senaste samarbete som rullar flitigt i sociala medier nu, missa inte (@idunminerals)!

l1390288

Säg Hallo till Blanx, ett Italienskt företag som i år lanserade Blanx White Shock i Sverige. Produkterna säljs på Apoteks kedjorna och detta är alltså produkter som ger vitare tänder utan blekningsmedel eller slipmedel…

img_1533

…i produkterna använder man i stället arktisk lav, actilux och flour som tillsammans blir mer skonsamt för tänderna.  Ska bli väldigt kul att testa detta lite närmre…jag återkommer så klart med hur de funkade!

l1390294

Ghd, företaget som bidragit med 130 milj till cancerfonden genom att sälja “rosabandet tänger” varje år var och visade upp sina nya produkter.

l1390475

De släpper sin senaste kollektion av tänger och fönar i koppar/rosétoner. Älskade idén med julkulan ovan. Så söta julkit! Advanced split ends therapy (som jag fortf inte testat!) ska vara en riktig favorit om man lyssnade runt bland konferensborden.

l1390285

En stylist var på plats och stylade en model och förklarade de senaste trenderna inom branschen. Det var mycket platta hår, 20-40 tals inspirerade lockar och 70-tals uppsättningar. Han lärde oss även att den optimala temperaturen, då du ska jobba med hår, är 160 – 185 grader. Då är håret mest flexibelt och blir inte lika lätt skadat. Tänk på det när du bla använder plattång;) Inga 200 grader, ok?=)

l1390307

Sist men inte minst, Cetaphil, mjukgörande kärlek (om man översätter det), släppte sin första produkt 1947 och är idag en global hudvårdserie. Det här är alltså milda produkter anpassad för torr och känslig hy.

l1390299

Jag har ALDRIG testat Cetaphil (skämmes) så nu jäklar ska jag testa det! Om inte annat ska jag tipsa dig som har fransextensions. Då du ska undvika olja i produkter runt ögonen kan du använda deras mest sålda rengöring Gentle skin cleanser då den inte innehåller någon (99 Kr 236 ml) Överlag verkade alla i rummet helt överväldigade över deras produkter så jag verkar ha missat något rejält här haha. Återkommer;)


Jag är verkligen så hänförd och tacksam för att få en sådan intim och personlig inblick i alla dessa företag i London. Igen, tack snälla för ert engagemang och för att ni delade dessa dagar med Daisy Beauty!<3

2 kommentarer till “Daisy Beauty London 2016| Dag 2”

Lämna en kommentar