img_2052

img_2055

l1400220

Mauve Me Eyeshadows

Mumma! Dagens look skapades med hjälp utav Viva la diva’s nya palette Mauve Me Eyeshadows . Den innehåller 28 färgsprakande ögonskuggor! Som ni vet är jag inte ett big fan av ALLT från dom men ibland dyker det upp grejer som jag stört’ likar. Så ja, en stor tumme upp för den här vackra sammets paletten!

(Hittade även ett par läppfavoriter bland nyheterna men de visar jag upp senare;)

Pris: 249 Kr på Åhléns bla.


Mauve Me Eyeshadows

GET THE LOOK 4

Ögon / Eyes
Shadow insurance Eyeshadow primer Too Faced
Baked Minerals # Silk Tromborg (Highlighter)
Razor Sharp Liquid eyeliner Chaos + Snakebite Urban Decay
Colorful Eyeliner Navy Blue 14 Isadora
Inliner Sand Idun minerals
Eyeshadows Hide + Gaze + Fly + Triumph + Twirl – Mauve Me Eyeshadows palette Viva La Diva 

Fransar / Eye lashes
Lengthen Eyelashes L 43 Revlon
Flashy Blue 15 Precision Mascara Isadora

Bryn / Eye Brows
Brow pot + Brow devine Neptune Nabla Cosmetics


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar