Det är så mycket nyheter som släpps nu till vintern, det kryllar av event och lanseringar men man hinner verkligen inte gå på allt. Jag frilansar ju till vardags, det kommer först, så hinner inte alltid med…men ibland kommer man loss:) Oftast får ni en glimt av eventen på Insta Stories men nu får ni en här också;)

Paul Mitchell

Isabelle tog med mig på ett kvällsmingel förra veckan tillsammans med Paul Mitchell och EM Event.

Paul Mitchell

Under kvällen visade de upp en utav deras senaste plattänger, Unplugged (1519Kr), som alltså är en sladdlös rackare som laddas upp. Batteriet ska räcka runt 30-60 min.

Paul Mitchell

Make Up Store var på plats och sminkade upp gästerna som ville bli piffade…

Paul Mitchell

…bland dom träffade jag på ett par “gamla” kollegor. Säg hallo till Gina (Mus Drottninggatan) och Ellinor (som nu har min gamla butik på Norrlandsgatan).

Paul Mitchell

En liten söt golvmopp, kallad Mich, låg och vilade på golvet:) Så söt! Hur kul är det att Paul Mitchell har en hel hundserie !? Hade ingen aning!

Paul Mitchell

Tea Tree Lemon Sage. Har aldrig testat något från Paul Mitchell, så nu ska jag testa Citrus baserade produkter som ska vara bra mot ett lite allt för lent hår som jag har. Citrusen har tydligen en förmåga att få volymen att stanna kvar lite längre. Crossing my fingers, då mitt hår inte är det lättaste alla gånger.

Paul Mitchell

Kvällen bjöd på mysigt mingel, piffning och sedan bar det av för middag på Restaurang Ile roi! Tack fina ni på salongen och EM event för en super trevlig kväll!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar