Som vi längtat! Nu börjar äntligen Becca Cosmetics produkterna anlända till Sveriges Sephora! Kommer ni i håg att jag skrev om Becca x Jaclyn Hill innan jul?Då var det inte klart att hela sortimentet skulle ta plats men nu så! Har ni aldrig testat? Produkter med stil säger jag bara och innehållet lika så!

I torsdags förra veckan fick jag även, tillsammans med några kollegor, möjligheten att äta middag med delar av Becca’s team som hade flygit in för några dagar. Det är alltid spännande att få möta människor i skönhetsbranschen från andra delar av världen. Man lär sig massor och alla är så jordnära och öppna! Kanske tvärtom vad man kan tro om skönhetsbranschen men så är det. 🙂 Älskart!



As we longed for these goodies to arrive. Becca Cosmetics is about to enter the Swedish market & they will do it with class. Love the products and it will be amazing having the whole range available in Sweden! Check them out at Sephora!

Becca Cosmetics

Jag tycker att basprodukterna är det bästa om man testar runt i sortimentet!

Becca Cosmetics

Deras förpackningar! De är så lyxiga, däremot så är locken ganska tunga vilket påverkar mig som kånkandes Makeup Artist en hel del.

Becca Cosmetics

Shimmering Skin Perfector, är nog bland deras mest kända produkter. Så fina highlighters!

Becca Cosmetics

Ny rouge för säsongen. Säg hej till SnapDragon!

Becca Cosmetics

Den här måste vi prata om!! Under Eye Brightening Corrector, hur bra? Detta är en lite rödtonad krämig pigmentering som du lägger innan din concealer för att hjälpa till ytterligare att neutralisera bort blått.

L1450785

Den är så härligt krämig på ett lite klistrigt sätt och tar nästa bort allt det mörka ensam men man bör lägga en concealer on top, annars håller det inte. För dig som är torr under ögonen, har mörka ringar och som vill täcka utan att det kakar sig. Testa säger jag bara!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar