Inlägget innehåller Annonslänkar. Läs mer i min policy.Frog Prince Frog PrinceFrog PrinceFacetune

Frog Prince

Hur roligt är det här då, från Lipstick Queen (Länk)? Jorå, jag tror vi är många som kan hålla med om att vi i alla fall måste träffa massor av grodor innan vi hittar prinsen eller prinsessan! Låt dig inte luras av den djupt gröna anmärkningsvärdafärgen, Frog prince Magical Rosebud (Länk). Saker är inte alltid som man tror.

Det här läppstiftet förvandlas i färgen när den kommer i kontakt med läpparna. Det gröna reagerar med värmen i dina läppar, eller rättare sagt tillsammans med ditt pH-värde och din naturliga färg. Det innehåller Vitamin E och Sheasmör och “just like true love itself, this enchanting shade was made to last.” Älskar att det är så cheesy så att det blir bra haha!

Hittas snart på Sephora för runt $25 Dollares! Vad tycker ni? Jag, som singel, skulle nog bli väldigt glad över en sådan Alla hjärtansdag present…eller skulle man kanske ta det som en peek?:) Hm…

Spana in Lipstick Queens (Länk), man hittar faktiskt mycket annat kul där. Frog prince finns tex i en hel kollektion!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även annonslänkar. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar