Det här är Mitt LivÖgonmakeup & Looker

31 kommer bli det nya 30!

Inlägget innehåller Affiliatelänkar. Läs mer i min policy.


31
31
Två favoriter Luxe Cameo Eyelashes Eyelure (LÄNK) x Orange Top från ZARA

Idag lämnar jag siffrorna 30 bakom mig och kliver in i våren som 31! Måste säga att det varit mitt bästa år hittills i livet, alltså att vara 30. Någon annan som håller med? Jag har nog aldrig lärt mig så mycket och kommit till så många insikter som jag gjort under året. Haft en helt annan syn på livet och satt helt egna mål sen dess. Jag känner lyckorus mest hela tiden…vilket kanske inte varit vardagsmat innan.

Den största och viktigaste skillnaden? Under året som 30 investerade jag helt i mig själv. Något jag kanske inte gjort förut, inte fullt ut iaf. Jag har lagt energi på rätt saker, unnat mig själv, tagit pauser när jag behövt, gjort saker jag velat, rest, varit mycket med min familj och framför allt har jag lärt känna mig själv på ett helt annat plan än förut. Somliga behöver åka till Indien för att lära känna sig själv… jag åkte till Kungsholmen! Haha

Jag säger bara det…jag älskar att bli äldre och jag ser så mycket fram emot att lära mig ännu mer! Dagen kommer spenderas på Bangerhead sen ikväll blir det stor fest tillsammans med Metro Mode! Ska bli så kul. Vi hörs sen;) Puss på er!

Ptss. Fransarna ovan…de finaste jag någonsin haft på mig hittills!! Tips säger jag bara:)

(Fler närbilder på ögonen på väg)

Bas / Base
CC Foundation Peter Thomas Roth
Medium 1 Custard Concealer Nars
Bare Pro 19 Bareminerals
Baked minerals Silk Highlighter Tromborg

Ögon / Eyes
Eyedust Spionage Make Up Store
Terracotta Mono Eyeshadow No 4 Flormar
Style Eye-Con Palette  Marc Jacobs Beauty
Infaillble Gel Crayon I’ve got the Blue L’Oréal Paris
Eye pencil Ice blue Make Up Store

Fransar / Eye lashes
Telescopic Mascara L’Oréal Paris
Eyelashes Luxe Cameo  Eylure
Adhesive Sweedlashes

Bryn / Eye Brows
Goof proof brow pencil No 3 Benefit
Cream gel Brown 3 Benefit

Läppar / Lips
Gloss Fade The Sun Smith & Cult
Gen nude under over lip liner Borderline Bareminerals

Örhängen / Earings
Golden Hoop earrings Aldo

Naglar /Nails
Yves Saint Laurent, 80 Blanc Arty (länk) Made by Frida Selkirk

Lämna en kommentar