Inlägget är ett samarbete med Frida Selkirk Nailstyling och innehåller Annonslänkar. Läs mer i min policy.Naglar prästkragar

midsommarnaglar naglar till midsommarmaniky midsommarafton

På blommornas språk brukar man säga att Prästkragen betyder  “Där Du finns vill jag vara – bara då är jag lycklig” Jo då, hoppas budskapet är tydligt för nu har jag YSL prästkragar på varenda nagel, haha. Midsommarveckan är här vänner och nu börjar folk göra sig redo för nubbe och sill. Jag har ingen riktig plan i år, känns väldigt trist men de flesta är bortresta och då jag inte vill fira i innerstan blir det nog en resa ner till sommarstugan och familjen i stället. Ja, det är fan inte lätt att vara singel när alla vänner är sambos och är iväg på pargrejer men vet ni…trots prästkragenaglar och ett allmänt önsketänkande om att en dag träffa en andra hälft så är jag faktiskt ganska så lycklig ändå. Visst finns det stunder det är sjukt ensamt men jag vet att han står där en dag… 🙂 För att vara på den säkra sidan får man väl ta och plocka sju sorters blommor på midsommarafton. Några singelbrudar där ute som känner igen sig?

Puss på er och  Frida Selkirk (@fridaselkirk) som fixade de sötaste midsommar-naglarna jag någonsin haft!



Du kanske också gillar:


*Inlägget sker i samarbete med Frida Selkirk Nailstyling i Sthlm och är ett reklamsamarbete. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

Skriv en kommentar