Makeup & Skönhet generellt

Zoeva till sverige

Är det inte fantastiskt när utländska märken blir tillgängliga i Sverige?! Nu finns nämligen det tyska märket Zoeva (Länk) tillgängligt sedan ett tid tillbaka. Zoeva har varit ganska så okänt för mig…

zoeva sverige bangerhead

…jag är ju egentligen mer en sminktjej i form av att jag sminkar mer än att jag har stenkoll på märken och ingredienser. Så de här blir mina första Zoeva-produkter! Har förstått att nätet fullkomligt älskar deras ögonskuggspaletter…så jag får försöka lägga vantarna på en palette längre fram. Tills dess ska jag leka runt med deras ögonpennor som fullkomligt glimrar där i deras Graphic eyes + Box Vol. 2 ! Det kan vara så att en look är på väg 😉

Spana in fler Zoeva produkterna här!

zoeva

zoeva sverigezoeva graphic box

zoeva graphic eyes boxzoeva makeupzoeva palettezoeva paletterzoeva palette

 

4 kommentarer till “Zoeva till sverige”

Lämna en kommentar