Är det inte fantastiskt när utländska märken blir tillgängliga i Sverige?! Nu finns nämligen det tyska märket Zoeva (Länk) tillgängligt sedan ett tid tillbaka. Zoeva har varit ganska så okänt för mig…

zoeva sverige bangerhead

…jag är ju egentligen mer en sminktjej i form av att jag sminkar mer än att jag har stenkoll på märken och ingredienser. Så de här blir mina första Zoeva-produkter! Har förstått att nätet fullkomligt älskar deras ögonskuggspaletter…så jag får försöka lägga vantarna på en palette längre fram. Tills dess ska jag leka runt med deras ögonpennor som fullkomligt glimrar där i deras Graphic eyes + Box Vol. 2 ! Det kan vara så att en look är på väg 😉

Spana in fler Zoeva produkterna här!

zoeva

zoeva sverigezoeva graphic box

zoeva graphic eyes boxzoeva makeupzoeva palettezoeva paletterzoeva palette

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

4 Kommentarer

  • Användarens profilbild
   Lina Ekh Reply

   <3 Ja visst är det fantastiskt!! Lätt att bli fattig bara haha.

 1. Britt-Marie Hellberg Reply

  Undar om det finns Zoeva eyeshadow fix till försäljning i Svergie. Den är mycket bra.

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Hej! Vad kul att du läste inlägget! Ja, den verkar faktiskt finnas i Sverige. Bifogar länken till produkten som hittas här på Sephora!

Skriv en kommentar