*I samarbete som del i mitt Ambassadörskap för L’Oréal Paris. Inlägget innehåller Adlinks. Läs mer i min policy el i slutet av inlägget.

Som jag har testat läppstift den här veckan! L’Oréal Paris utökar sitt Matte Addiction sortiment med 6 nya färger inför våren MEN jag har fått nys om att de kommer börja säljas exklusivt på Åhléns from nästa vecka (v.46)!  Äntligen kan jag börja skylta med en utav mina nya favoriter…men innan jag avslöjar den…
Color riche Matte AddictionColor riche Matte Addiction aw17
…måste jag bara nämna vilken som blev min favorit från förra året. Jag är ju en “Nude Tjej” så det är ingen hemlighet att jag gillar den typen av toner men…
Moka Chic
Moka Chic alltså, sicken vinnare från förra säsongen! Det är faktiskt ett utav de mest sålda Läppstiften på hela L’Oréal Paris läppsortiment och blev i stort sätt allas favorit. Konstigt nog har jag inte en enda bild på bloggen med den på läpparna! Har bara använt den massor privat, haha. Ska ändra på det! Den är lite nude:ig MEN har en liten kallare/lila ton i sig som blir jäkligt snygg på.

Nu till Läppstifts Nyheterna AW17:
Color riche Matte Addiction red Color riche Matte Addiction röda läppar
Från Vänster:  Mums för röda läppar! Color riche 430 Mon Jules (Adlink) 349 Paris Cherry (Adlink) & 347 Haute Rouge (Adlink)
Color riche Matte Addiction nudes
Color riche Matte Addiction nude
Från Vänster: Color riche Matte 344 Retro Red (Adlink)640 Erotique (Adlink) & 103 Blush in a Rush (Adlink). Så fina!

103 blush in a rush
Favoriten denna gång? Utan tvekan103 Blush in a Rush (Adlink) (Se min senaste Look (Länk) där jag bär den) MEN 640 Erotique (Adlink)  kommer också finnas på mina läppar ett par gånger.

Priset kommer ligga på samma pris som de tidigare Matte Addiction stiften, alltså runt 129 Kr. Håll utkik i Åhléns butikerna så uppdaterar jag er här när de kommer ut på nätet! Update: NU HAR DE KOMMIT IN!! Följ länkarna ovan

Kram Lina


*Inlägget sker i samarbete med L’Oréal Paris då jag i mitt Ambassadörskap får möjlighet att testa och recensera produkterna tidigt inför lansering. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar