Läppar

HALLOWEEN: BLACK GLITTERY LIPS

SAY AHHHHH…

Åh, idag har jag svårt att ta mig upp i sängen! Så trött efter helgens resa ner till småland då det var dop för min systerson, Kevin (kommer lägga upp lite bilder senare ikväll) Ska ta mig en rejäll kopp te nu så att jag vaknar till, en lång arbetsdag framför datorn blir det och senare i eftermiddag väntar lite brynplock på Bangerhead!

Tills dess bjussar jag på ett par smarriga Halloween läppar jag gjorde 2013 🙂 Kram på er och ha en härlig start på veckan!

/Oh, today I find it so hard to get up from my bed! So tired after this weekend trip down to my hometown (baptism of my nephew, Kevin) I’ll post some pictures later tonight. Will drink a big cup of tea now so that I’ll wake up! I have a long day infront of the computer and in the afternoon I will go to Bangerhead todo some eyebrow plucking on my clients! 

Until then I will treat you with a pair of scrumptious Halloween lips I did in 2013. Have a great day honey´s!

Produkter jag har använt / Products I’ve used
(Everything from Makeupstore)

 

 

Läppar / Lips

Eyepencil Black
Lipgloss virgin
Lipstick Dawn
Microshadow Steel
Glitter eyeliner Diamond & Showstopper
Liquid Eyeliner Black

Lämna en kommentar