The Secret written by Rhonda Byne

Varje år träffas jag och mina bästa vänner för att fira ett år som passerat och ett nytt år som komma skall! En tradition som så klart många har men vi har någonting som vi gör varje år som är lite annorlunda.

Vi tar oss alltid tid tillsammans för att skriva ner saker/känslor som vi vill bli av med under kommande år. Detta gör alla inkl respektive partner. Efter en stund när alla reflekterat och är klara så skriver vi även upp saker som vi vill ska komma in i våra liv! Lapparna bränner vi sedan upp tillsammans i kakelugnen.

Tro det eller ej men detta är något som funkat för mig varje år! Det är läskigt att det fungerar men på något sätt sätter man ett mål/frö som ser till att man strävar efter detta! Så får man nog även lite hjälp på traven..

En god vän till mig “delar även ut små budskap från ovan” förr förra året fick alla vänner lite längre budskap men jag fick bara ett ord: Utomlands! Jag förstod ingenting men min vän menade att mitt kommande år skulle innebära fokus på resande. Det året fick jag en utlandstjäst som innebar konstant resande runt om i hela världen! Detta är bara ett exempel på saker som faktiskt slagit in.

Om ni aldrig läst boken eller sett filmen ovan så gör det om ni är något intresserad av sånt här! Boken heter The Secret och handlar om attraktionskraft och att vi faktiskt drar till oss saker som vi vill ha i våra liv. En uppgift i boken (som är frivillig) är att göra en Vision Board på saker man vill ha!

Vad vet jag! Det kanske funkar så jag provar.. Nu ser jag fram emot nästa år;)

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar