Uncategorized

7 FOR ALL MANKIND

Igår minglades det runt i butiken 7 For All Mankind på Birger Jarlsgatan. Tog med mig min goda vän Maria! Detta är ett från början ett lyxigt amerikanskt märke som florerar runt i kändisvärlden med smeknamnet ‘7’. Lyxigt och detaljrikt men samtidigt väldigt sofistikerat. Kvällen var toppen och bjöd på härligt sällskap och goda snittar! Hittade ett par sjukt snygga “läder jeans” som var lätta som en fjäder..åh de var hemskt fina. Lina håll i plånboken!

Yesterday me and my Friend Maria mingled around at an event in the store ‘7 For All Mankind’ at Birger Jarlsgatan. This is initially a luxury American brand that circles around in the celebrity world with the nickname ‘7 ‘. Luxury and detailed clothes for both man and women, very sophisticated. Found a pair of leather jeans which was light as a feather.. oh they were terribly nice. Lina hold on to your wallet!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU