Jobb & bakom kulisserna

BTS | LENSWAY SHOOT

Dag 1 av 2. Gårdagen spenderades tillsammans med Lensway då det var dags att plåta nya bilder till deras butiker samt reklam kampanj. Effektivt team med snygg styling och duktig fotograf. Det varma vårvädret som drog in över oss i helgen var tyvärr helt borta. I och med att vi var ute så var det ganska ruggigt och kallt då det till och med snöade under en period. Komiskt det där när man plåtar mode för vår och sommar kampanj

Idag Dag 2 av 2 ska vi röra oss på söder och plåta. Klart ni ska få en sneak peak på den med. Den som väntar på något gott…

/Day 1 of 2. Yesterday was spent at a photo shoot with Lensway when  they needed new photos to their stores and advertising campaign. Effective team with sleek styling and great photographer. The warm spring weather that hit us this weekend was unfortunately completely gone. We were phooting outside so it was pretty chilly and cold when it even snowed for a while. Comical due to that we were shooting spring and summer campaign.

Today, Day 2 of 2, we move on south for some more shooting. Of course you’ll get a sneak peak… He who waits for something good …

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU