Föreläsningar & UtbildningarJobb & bakom kulisserna

Boka professionell Sminkkurs i Stockholm

Vill du lära dig att sminka dig och lära dig grunderna från början? Att ta en sminkkurs är en investering som kan hjälpa dig att spara in på både onödiga makeupköp och frigöra tid i din vardag!

Boka professionell Sminkkurs i Stockholm
Två väninnor som tog varsin sminkkurs för att få ny inspiration!

Varför du borde gå en sminkkurs?
Troligtvis har du hittat hit för att du känner att det är dags att göra något nytt! Kanske har din hud förändrats? Kanske har du gått igenom en tuff tid och behöver ny inspiration och motivation? Kanske är du nybörjare eller så har du alltid velat men aldrig slagit slag i saken?

Att få lära sig att sminka sig på ett sätt som passar en själv kan göra stor förändring i vardagen och verkligen locka fram ditt rätta jag! En ny rutin behöver inte heller ta allt för mycket tid, vara svår eller innehålla för många produkter och steg. Det är en myt och styrs såklart av den du lär dig av!

Att få lära sig rätt kunskap anpassat efter dina behov är A och O i en sminkkurs!

Läs också: Sminkset för dig som är nybörjare inom makeup

lär dig sminka dig stockholm privat kurs
Under kursen får du testa på olika tekniker som kan underlätta i din sminkrutin!

Hur går Makeupkursen till?
Tid | 60-90 min Pris | 2500 Kr Plats | På salong

På sminkkursen får du lära dig grunderna steg för steg och utveckla ditt sätt att sminka ditt ansikte. Välj inriktning enligt önskemål eller satsa på en makeup till vardags eller fest. Du lär dig appliceringstekniker, hur du väljer rätt produkter och vart du ska lägga dem för att framhäva dina drag medan du blir sminkad.

Vad händer efter sminkkursen?
Efter att kursen är utförd får du ett mail med hela produktlistan på allt vi använt under kursen. Detta för att du under kursen ska kunna njuta och koncentrera dig på att vara här och nu.

sminkkurs produkter
På kursen används olika produkter från olika märken anpassade efter dig.

Vilka produkter används på sminkkursen?
Jag använder makeup från olika märken, budget som lyx, beroende på vilken produkt som passar bäst för dig och dina behov/önskemål. Detta kan vara märken som By Terry, Becca, Sensai, Shiseido, Mac, Sweedlashes, BareMinerals, Urban Decay, L’Oréal Paris, Anastasia Beverly Hills mfl.
Produkterna byts ut med jämna mellanrum och rengörs regelbundet då hygien är en viktig del i sminkväskan!

Har du något specifikt önskemål gällande produkter eller någon specifik allergi så kommuniceras detta innan kursen startar.

Läs också: 6 Steg | Tips på hur du rensar smart i sminkväskan

lär dig smink steg för steg
Är det dags för dig att äntligen få lära dig grunderna i makeup?

Vem är jag som sminkar dig?
Jag har jobbat som professionell Makeupartist i över 15 år och har alltid haft en stor passion för att lära ut! Under mina år har jag samlat på mig kunskap och erfarenhet från flera hundratals sminkkurser som hållits och jag har en god vana av att känna av och skapa god stämning i rummet. En styrka är även att jag är lyhörd vilket är en viktig del av skapandet och lärandet.

Lär känna mig mer här.

Fler tjänster som erbjuds?
En av mina mest populära tjänster är mina brynkonsultationer. Vid bokning av en makeupkurs får du halva priset på en brynkonsultation! Konsultationen läggs i samband med kursen och tar ca 30-45 min utöver kurstiden.

Läs mer här om brynkonsultationen här

no makeup makeup look
En av mina kunder som ville lära sig en enkel vardagssminkning på 10-15 minuter!

Vill du boka en sminkkurs?
Skicka ett mail till makeup@linaekh.se så kommer vi fram till en bra tid! Varmt välkommen!

makeupbylina

9 kommentarer till “Boka professionell Sminkkurs i Stockholm”

 1. Jennie Sandström

  Sminkkursen hos Lina gav mig precis det jag behövde – en genomgång av de produkter som passar mig samt hur jag ska använda dem för att få till en fräsch sminkning som håller hela dagen. Lina gjorde det krångliga begripligt och inspirerade mig dessutom att våga testa lite nytt. Kan varmt rekommendera det!

 2. Ann-Sofie Lundberg

  Jag har tagit två kurser hos Lina och kan varmt rekommendera det. Oavsett om du vill lära dig lägga en snygg bas, bli bättre på en vardags- eller en kvällsmakeup så kommer Lina ge dig verktygen för att kunna ”sminka som ett proffs”. Det som du tycker är svårt och krångligt att få till får Lina att verka enkelt genom att lära dig smarta knep för hur du skall tänka. Hon är inlyssnande och anpassar kursen efter dig och dina behov. Linas entusiasm för att skapa och sminka smittar av sig och det märks verkligen att hon brinner för att lära ut, vilket gör det till en rolig stund.

 3. Pernilla Hällgren

  Tack Lina för en mycket givande och trevlig bryn konsultation samt sminkkurs. Nu vet jag vilka produkter som passar just mig och hur jag använder dem på bästa sätt för att få till en snygg sminkning både till fest och till vardags.
  Lina förklarar och visar på ett väldigt inspirerande och pedagogiskt sätt och får det som verkar krångligt mer begripligt. Jag fick många bra tips och knep att tänka på som kommer göra stora skillnader.
  Tack för att du inspirerar och lär ut med glädje och passion. Jag kan varmt rekommendera att boka en tid hos Lina!

 4. Maria Allard

  Lina var så professionell men samtidigt omtänksam och anpassade kursen till min situation och mina behov. Jag kände mig väl omhändertagen och kommer nu våga ta mina första steg med smink tack vare Lina. Jag rekommenderar varmt hennes sminkkurs.

 5. Kan varmt rekommendera sminkkursen hos Lina. Väldigt trevlig, professionell och extremt kunnig. Så kul att få proffs hjälp kring hur man ska tänka alltifrån vilken hudton man har, bryn form, ansiktsform osv för att framhäva dom bästa dragen hos sig själv. Lina anpassade verkligen kursen efter mig och mina behov, vilket va väldigt uppskattat. Kommer helt klart ta med mig alla tips och trix i framtiden.
  Tusen tack igen Lina för en minnesrik dag 🙂

 6. Eva Stål

  Lina förvandlade mitt ansikte till en helt ny dimension! Hon tog sig tid att noggrant välja ut färger och nyanser så det passade min hudton och makeupen blev perfekt som jag kan ha både till vardag och till fest. Efteråt skickad hon information om vilka produkter hon använt och länkar till så det var enkelt att bara beställa och få hem varorna.
  Lina är mycket professionell-förberedd, noggrann, lyhörd för mina önskemål och mycket vänlig.
  Jag vill varmt rekommenderad hennes makeupkurs.

  .

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU