BröllopsmakeupDet här är Mitt Liv

KÄRLEK + SKÖNHET = BRÖLLOP

 

 

Mr. & Mrs. Forsberg’s wedding in Trosa 2014. Beautiful dress By Pronovia!

Bröllops yra i helgen minst sagt och jag fullkomligt älskar det! Att gå på bröllop är ju fantastiskt trevligt och jag tror på kärleken ännu mer för varje gång. Det är något så vackert att se två människor säga Ja till varandra och lova varandra att dela lycka och sorg tills döden skiljer dom åt. Jag som absolut är en bölig liten sak kommer aldrig ut från kyrkan med torra ögon! Bröllopet hölls i Trosa, på Restaurang Bomans. Har ni aldrig varit där så är detta en idyllisk sommarby med ett hotell som är så unikt att jag måste återvända inom kort på en liten weekend!

Bruden Sofia och Brudgummen Nils, gav mig även äran att ansvara för skönhetsdelen. Både när det kom till smink och hår! Otroligt roligt! En mycket viktig del i bröllopet då bilderna ska spegla denna dag för en lång tid framöver Tusen tack vänner för ett fantastiskt Bröllop

/Pics from this weekends wedding! I absolutely love wedding’s and I believe in love even more after each time. There is something so beautiful to see two people say Yes to each other and promise each other to share happiness and sorrow till death do them apart. I’m also one of those that never will get out from the church with dry eyes! Im crying from their entrance until they goes out again. The wedding was held in “Trosa” (haha when you translate it from swe to eng that means Thong) on Restaurant Bomans. Have you never been there, this is an idyllic summer village with a hotel that is so unique that I need to return shortly for a weekend!

The bride and groom Sofia & Nils, gave me the honor to be responsible for the beauty part both when it came to makeup and hair! Incredibly fun! A very important part of the wedding of course! Again thank you friends for a fantastic Wedding. I wish you all the best! <3

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU