EuropaResor

Firar Midsommarafton på en flygplats

I met my colleague Maria at the airport yesterday. She was going to Zagreb with her brother. Here we found a midsummer table:)

Ja i år blir det inget traditionellt midsommar firande för mig. Jag är just nu på väg till Kroatien efter att ha spenderat ett dygn i Trieste (utanför Venedig) så Jag kommer att ligga på en strand i Hvar heeeela helgen och helt byta ut sill och snaps mot strand tilltugg och paraply drinkar! SÅ skönt! Hoppas Sveriges väder håller i sig idag!

/Yes, this year will not be a traditional midsummer celebrations for me. I am currently on my way to Croatia after having spent one day in Trieste (outside Venice) so I will be on a beach in Hvar the whole weekend and completely replace herring and snaps against beach snacks and umbrella drinks! SO nice! I Hope the Swedish weather continues to be nice today!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU