Min Spirituella Sida

Café Blå Östgötagatan


Foto: Andreas Enbuske

Om ni trodde att Café Blå på Östgötagatan i Stockholm var ett vanligt café så trodde ni fel. Jag gillar all form av vägledning och jag fick nys om att man kunde gå hit, köpa sig en kaffe och sedan spå sig i kaffesump. Ni läste rätt. Detta är ju egentligen en teknik som använts i spåvärden i många många år och jag är alltid öppen för att testa på nya sätt så jag bokade tid! Där fick jag träffa Farzaneh Darbahani. Hon spår delvis genom att använda tarotkort men också genom att studera just kaffesump.

Man börjar med att dricka ett speciellt kaffe i hennes Café och medan man väntar får man fundera på 3 frågor som hon ska fokusera på under läsningen. Detta var helt nytt för mig, jag har inte druckit kaffe på över 1,5 år så det var inte super lätt att drick upp hela koppen, haha.

Måste säga att jag är grymt förvånad över hennes rättframhet! Verkligen allt hon sa var detaljerat och väldigt personligt! Gick därifrån med huvudet lätt förvirrat, men med en positiv känsla och lite nya tankar! Sicken rolig upplevelse!

Har ni gjort något liknande?

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU