Uncategorized

‘AQUATIC’

En fredags eyeliner är väll aldrig fel?  Den här eyelinern har jag gjort med hjälp utav en kajal, sedan har jag pressat på en stark blå ögonskugga uppe på! På så sätt behöver linjen aldrig vara riktigt rak. Det kan man liksom fixa till med ögonskuggan efteråt! Nähä, nu tar jag helg, ögonen måste få vila lite! Glöm inte bort tävlingen jag postade i tisdags! Kram

/A Friday eyeliner is never wrong! This eyeliner I have done with the help of a kajal, then I pressed a strong blue eyeshadow up on it! This way, the line never have to be really straight. It may as well be fixed with eyeshadow afterwards! Nope, now I need to take weekend, my eyes need to rest a little! Do not forget about the contest I posted this Tuesday! Hugs!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

All products from Isadora

Ögon / Eyes

Eye Glow 19 Aquatic

Eye Glow 01 White Diamonds

Eye Shadow Quartet 61 Golden Sunset

Perfect Contour Kajal 67 Royal Blue

Perfect Contour Kajal 68 Stee Grey

Bryn / Eye Brows
Eyebrow pencil Waterproof 32 Dark Brown

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU