EuropaResor

SECRET SPOT i Hvar


  

Hyrde båt den här gången också då det är helt underbart att köra runt mellan alla fantastiska öar här i Kroatien. Det går verkligen att hitta magiska ställen med små idylliska stränder. Ibland är det folk som hittat dit och ibland är det helt öde! Badade i kristallklart vatten igår och jag som typ aldrig brukar bada låg i vattnet konstant. Så varmt!

Passade även på att hjälpa Josefina med att bleka sitt hår i solen med hjälp av citron! Visste ni att man kan göra det? Bara pressa ner 2-3 citroner i håret och sola med det!

Idag är det tyvärr åskväder här så nu blir det till att kolla på film! Ha en fin söndag!

/We were renting a boat this time as well down here in Croatia. It is absolutely wonderful to drive around between all the amazing islands here in Hvar. You can really find magical places with small idyllic beaches. Sometimes others found it as well and sometimes it’s completely empty of people!! Bathed in crystal clear water yesterday, the water was so warm!

I also helped Josefina to bleach her hair in the sun with the help of lemons! Did you know that you can do that? Just press down 2-3 lemons in your hair and hang out in the sun.

Today, unfortunately there is a thunderstorm here so now we will be watching a movie! Have a nice Sunday everyone!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU