Uncategorized

CAROLINES BRÖLLOPSMAKEUP

Just nu sitter jag på flyget till Miami och andas ut. Veckan blev inte riktigt som jag tänkt mig. Super sjuk blev jag! Legat hemma i dunder förkylning/influensa(?) och tack och lov blev jag bättre i fredags! I går var det nämligen Carolines dag! Vackrare brud får man leta efter. Gårdagen spenderade jag nämligen i Västerås där jag fick äran att göra makeupen på bruden, hennes tärna, mamma och vännina! Hon blev så vacker!

/Right now I’m on the flight to Miami. Exhale Lina! The past week wasn’t quite as I imagined. I got super sick monday night! I have been laying in my bed the whole week in a cold / flu (?) but thankfully I felt much better last friday! Because yesterday, it was Caroline’s Day! Such a stunning bride! I spent yesterday in Västerås, where I was honored to do Caroline’s bride makeup. I also did her bridesmaid, mother and friend! It was ooo fun and they became so beautiful!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Eye primer Clear & Cybershadow Gold MAKE UP STORE

Microshadow Glam peach (old stock/expired) & Satin MAKE UP STORE 

Hot Black from NYX

Water proof eyeliner YVES ROCHER

Läppar / Lips
Lipstick Prairie MAKE UP STORE
Lip gloss 10. Golden Pearl APOLOSOPHY

Base / Base

Prep and prime MAC

Pro Long wear 5.0 MAC

Wonder powder Gobi MAKE UP STORE

Trio Concealer MAKIASH
Contour kit ANASTASIA BEVERLYHILLS

Rouge / Blush

Blush (Dont remember the name unfortunately) MAC

Baked Blush ELF

Bryn / Eye Brows

Brow Pro Palette Ebony & Transparent Eye brow fix ANASTASIA BEVERLY HILS

Fransar / Eye lashes
Single Eyelashes 10 mm & 13 mm MAKE UP STORE
Water proof mascara MAC

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU