Nordamerika

ONE MORE DAY UNTIL…

…men först sitter jag nu på ett tåg på väg till Västerås för att göra ett bröllop under dagen! Det blir faktiskt minst lika kul! Vilka kontraster det är i livet ibland haha ena dagen i Västerås andra dagen i en solstol i Miami. Det kommer bli en sådan fantastisk upplevelse! Jag har aldrig varit där! Har du? Reseplanen är: 6 dagar i Miami och sedan 4 dagar i New York. Jag har under flera år drömt och planerat att åka dit men olika saker har kommit i vägen. Jag har skjutit och skjutit på det, tills min drömprins krävde att få hjälpa drömmen på traven! Det är skönt att åka med någon som har stenkoll på båda ställena! Jag är säker på att jag kommer älska det!

/But first … I’m sitting on a train to Västerås for some work, a wedding is on the schedule! Such a big contrast their in life sometimes haha one day in Västerås second day in a sun bed in Miami. It will be such an amazing experience! I’ve never been there! Have you? Our Travel Plan is: 6 days in Miami and then 4 days in New York. I have for many years dreamed and planned to go there but various things have come in the way. I’ve postponed it for such a long time until my dream prince demanded that he wanted to help the dream become true! It’s nice to travel there with someone who know both places almost by heart! I am sure I will love it!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU