Läppar

AUTUMN LIPS FROM ISADORA


Här kommer lite höstnyheter från Isadora. Jag är verkligen ett fan av Multi Vitamin Glossen. Läggplans är fint men vanligtvis är det för kladdigt för mig. Jag lägger alltid på ett lager sen bättrar jag liksom aldrig på det. De här glansen är mycket mjukare. Man känner att det är mycket fukt i dom så det blir liksom inte lika kladdigt.

Samma gäller Twist-up gloss sticken! Dessa är inte glossiga men ger en fin glans! Den Lila färgen blev jätte fin på och ger en kall nykysst känsla! Super smidigt när man bara kan skruva upp produkten! Priset på produkterna? Multi glossen 99:- och Twist-up 129:-

/Here are some autumn news from Isadora. I’m really a fan of the multivitamin Gloss. Lipgloss is nice but usually it is too messy for me. I always put on a layer then I eat it and never put it on again during the day. These gloss is much softer. One feels that there is a lot of moisture in them so it’s sort of not as messy.

The same applies for the Twist-up gloss stick! These are not glossy but gives a nice shine! The purple color was really nice and gives a cold kissable feeling. Super smooth and its cool that you can just turn up the product! The price of the products? Multi gloss 99:- and Twist-Up 129: –

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU