INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO

“Detta är livets läppenna” utbrast jag spontant på en pressfrukost för lite mindre än ett år sedan. Den hade nämligen en nyans som jag personligen tycker är jättesvårt att få tag i – en sådan där färg som passar alla. Som blir neutral men lyckas göra sig gott på varenda läpp på något slags kameleontigt vis. Det här är läppennan du måste i sminkväskan!

Nude berry Nr 04, en favorit bland mina läppennor! Nagellacket på bilden hittar du här (på Lyko).

Det var alltså för lite mindre än ett år sedan nu som jag satt på en pressfrukost hos Babor och hittade läppennan Nude Berry Nr 04 (Lyko). Sedan dess har jag använt den flitigt i min frilansväska och sålt in den till så många kunder som fullkomligt älskar den. Någon annan som är ursnygg i den och som också anammat den är min käre vän och skönhetsjournalisten Jessica Blockström. Den ligger tryggt i hennes to-go väska och jag älskar att hon tar upp den lite då och då när vi ses och hyllar den till skyarna. Varför ska jag tala om …

Jo, den gör sig gott till precis allt och alla! Det är verkligen livets läppenna, en universal produkt som framhäver läppen precis lagom mycket utan att ta över eller synas för mycket. Nyansen är ganska så kall när man målar den på handen men jag upplever att den kan bli lite varmare på dom som behöver dras lite mer åt det varma hållet. Nyansen blir alltså lite olika beroende på vem som bär den. Så blir alla läppnyanser egentligen men det är inte alltid förändringen gör sig gott. Den här läppennan, upplever jag däremot, har en färg som faktiskt blir bra vem den än hamnar på. Hållbarheten är lite som alla läppennor, den mattas av efter ett tag och måste bättras på efter några timmar/timme.

Det finns många snygga läppennor där ute men just den här är ett megatips för dig som letar efter en bra läppenna att förgylla sminkväskan med!

Vart du hittar den? Lip Liner i Nude Berry nr 04 från Babor kostar 180 kr och finns bl a på >>Lyko.se<<

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar