From Left: CC Cream Peter Thomas Roth, Lipstick Pink Pashmina Isadora, Crazy Cream Sampar, Louder Make Up Store och Mineral Powder Warm Tan Colorscience

November bara rusar fram och jag tänkte dela med mig av mina 5 favoriter den här månaden!

Från Vänster:

1. CC Cream. Kär favorit som jag nämnt många gånger här på bloggen. Den känns och är väldigt lyxig och därför lite dyrare men jag gillar att känna att det jag lägger över hela ansiktet är bra och fylld med vitaminer! Jag kommer tipsa om fler baser lite längre fram.

2. Lipstick Pink Pashmina. Klassisk färg som passar bra både till en kraftigare makeup och en simpel dagmakeup! jag har missbrukat den under November. Blir liksom lite mer än bara en beige tonad färg och livar därför upp ansiktet! Like it!

3. Crazy Cream. Tok älskar den här Magiska fukt- och foundation krämen som ger dig en jämn brunare färg i ansiktet. Den fungerar lite som en färgad brunkräm och jag älskar resultatet då den inte alls blir fläckig. Finns på Sephora!
Läs mitt tidigare inlägg  HÄR! där jag beskriver den mer detaljerat!

4. Microshadow Louder. Halleluja moment skugga! Man kanske tänker att en vinröd färg inte är så speciellt lättburen men alla sotningar jag gör i stort sätt så använder jag Louder för att sudda ut kanterna. Det blir så jäkla snyggt!

5. Colorscience mineralpowder. Utan tvekan mitt favvo puder någonsin. Snyggt mineralpuder som ger fin lyster, jämnare hud och allt detta utan att torka ut min hud! Jag är så jädrans nöjd med deras produkter! Läs min artikel om Colorscience HÄR!

 


/ Here’s my top 5 products in November! I just love to work with them and to use them on my self! To read the text please translate it on my translation button to the right on this page! Love!

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar