Uncategorized

NEW HAND SOAP IN MY KITCHEN

       

Dr. Bronner’s Organic Hand & Body Shikakai Soap Spearmint Peppermint

Produkter som skänker till värgörenhet är bra! Därför vill jag lyfta den här mintiga godingen då jag älskar Pepparmint!
Det här är faktiskt första gången jag testar Dr. Bronner  och so far så gillar jag den. Många säger att den ska vara så ren så att man nästan kan använda den till allt..typ som diskmedel, tandkräm osv. Har dock inte testat det än. Däremot testade jag att tvätta penslarna i det! Det kanske inte tog bort allt smink från penseln dessvärre men det doftade gott! Tror jag håller den till att vara en ny fräsh handtvål i mitt kök!

Bra att veta:

Alla Dr Bronners produkter är ekologiskt certifierade enligt USDA National Organic Program och rättvisemärkta (Fairtrade). Dessutom är alla förpackningar tillverkade av 100 % återvunnet material. Dr Bronner’s strävar efter att hedra vår miljö och ta ansvar med långsiktigt hållbara affärsmetoder där vinster går till välgörenhetsorganisationer världen över.

 

 

                          ___________________________________________________________________________________________

Vad är Dr. Bronner’s Organic Hand & Body Shikakai Soap för något?

“Spearmint Peppermint är en lyxig men mild tvål som tar hand om dina händer och kropp på bästa sätt! Med dess organiska shikakai-kärna från det asiatiska trädet Acacia Concinna lämnas dina händer fantastiskt mjuka och återfuktade. Med ett lätt, härligt lödder blir din kropp och dina händer rena med en frisk doft av mint!”

  • Doft: Spearmint Peppermint.
  • 100 % biologiskt nedbrytbar.
  • Förpackad i 100 % återvunnen plast.

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU