Lina TipsarUncategorized

TOP 3: CHRISTMAS GIFTS

Varje vecka har jag börjat lista mina Top 3 produkter inom vissa kategorier. Produkterna beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Med detta hoppas jag att du ska lära känna både mig och produkterna lite bättre genom att följa mina Top 3 varje vecka! Den här veckan berättar jag mer om mina bästa julklappar som jag fick förra året!

Det må vara lite sent men jag måste ju berätta om min Top 3 julklappar! I år var jag otroligt tacksam för ganska mycket inte bara för klapparna men ni vet ju hur roligt det är att få paket:) De här 3 tingen ovan fick däremot mitt hjärta att skutta lite extra!

/All though X-mas is over I have to tell you about my top 3 x-mas gifts! Can’t get enough of this parfume, my ears have finally got some bling bling & the best charity bracelet is finally on my wrist!

1. Abercrombie & Fitch Parfume No. 1
Som jag trånat efter denna fantastiska parfym! Enda sedan den dan min älskade pojkvän kom in i mitt liv har jag varit som trollbunden utav hans parfym. Jag var självklart tvungen att testa den kvinnliga doften och den var minst lika go och jag kan inte få nog utav att gå och snuffsa på den! Osäker på om denna finns att få tag i här i Sverige men åker ni utomlands så kika efter Abercrombie butiken!

2. Örhängen
För 8 år sedan utvecklade jag nickelallergi och det har tyvärr gjort att jag helt slutat med örhängen. Jag inte ens kan ha stainless steal garanterat utan nickel. Jag måste alltså köpa riktigt shit! Haha Yepp tyvärr så är det det ända som min kropp går med på. Så i julklapp fick jag ett par fantastiska diamantörhängen som jag vägrat att ta av mig sen dess! Jag har inte ont, örat är inte rött och svullet utan nu kan jag också äntligen få blinga lite. Tog bara sådär 8 år haha.

3. Fuck Cancer Armband
Den bästa julklappen jag kunde få! Jag har ett armband i vitt tidigare men jag ville ha ett svart också. Här går alltså 100:- som armbandet kostar oavkortat till förmån mot cancern! Är du sugen på att också stötta och glida runt med det här snygga armbandet så kan jag varmt rekommendera dig att klicka HÄR!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU