basprodukter

LIQUID VEIL FOUNDATION

När vi ändå är inne på naturligt tema idag så tänkte jag berätta lite om den foundation jag använde på Janni förförra fredagen då jag sminkade henne till Ellegalan. Det kommer som sagt ett Youtube klipp på en steg för steg tutorial men tänkte nämna Liquid Veil som den heter då den var ruskigt snygg på! Kika på vad jag tyckte nedan…

/When we’re having a natural theme today at my blog I thought I tell you more about the foundation I used on Janni two Friday’s ago. As said before, there will be a Youtube clip with a step by step tutorial but I will mention Liquid Veil foundation (as it’s called) anyway because it was so amazing to work with! This is what I thought… 

Ptss..dont forget to press the translation button to the riht to get the text in eng!

For eng translation press the translation button to the right!;)

Liquid Veil 4-in-1 Spray Foundation Pris 485:-
Detta är en flytande foundation som ska ge en ultra tunn bas i spray form! Man ska INTE spraya den direkt på huden (jag har redan försökt haha) utan applicera med pensel. Janni blev super fin i den och sedan dess har jag använt den på min egen hy för att testa om den är bra till vardagen.

Vad innehåller den?
Den innehåller fuktgivande kristaller som hjälper till att reducera fuktförlust och har anti-age egenskaper. Den ska även reflekterar ljuset i din hy för en mer välmående hud. Den innehåller även Pürminerals egenutvecklade Ceretin® Complex för en mjuk och smidig hud.

 

  Användning
  Det är super viktigt att använda den här produkten på rätt sätt upptäckte jag. Annars blir det inte riktigt lika lätt. Börja med att skaka flaskan väl före du börjar. Spraya sedan lite på baksidan av din hand eller direkt på din borste. Egentligen ska man använda deras Pürminerals Chisel Brush men jag använde en vanlig foundation borste. Börja sedan jobba över ansiktet. Ta mindre än vad du tror då den är täckande.

  Fördelar:

  • Den är fantastiskt tunn men ändå täckande.
  • Den är påbyggnadsbar! Vill du täcka mer så kan du vänta någon minut efter det första lagret och sedan pensla på ett lager till utan att det blir tjockt!
  • Man får en naturlig glow i hyn och detta blir super fint på bild.
  • Lätt och snygg förpackning – perfekt för frilansväskan!

  Nackdelar:

  • Sprayen är svår att kontrollera och stänker därför ganska mycket.
  • Funderar på om den verkligen är så dryg som de utlovar då man får spraya ganska många gånger för det ska räcka till hela ansiktet.
  • Jag blev lite små torr utav den under dagens gång.


   
  Produkten hittar du på Eleven.se -> HÄR

  Lämna en kommentar

  MINA FAVORITER JUST NU