Uncategorized

‘LOVELINESS ARISES’

“Green is the prime color of the world and that from which it’s loveliness arises”

Nu var det länge sen jag körde grönt! Det och lila är bland de finaste färgerna jag vet. Extra kul är det att visa att man visst kan matcha med grön ögonskugga samtidigt som man har gröna ögon. Nu har ju jag lite melerade ögon men tycker ändå att det blir en fin effekt!

Tips! Köpte ett par fina fransar när jag var i Usa som var så grymma på. Ångrar dock att jag la mascara innan jag la på lösfransarna då lösfrallorna var så super tunna så att man såg vilka som var mina. Man ska ju inte se detta, det är ju det som är poängen! Äsch, det är jag som är lite extra petig men när det gäller sånna här tunna fransar så kan jag iaf tipsa er om att lägga mascaran efteråt och inte innan. Så blir inte dina fransar så tjocka:)

Puss på er!

/It was a while since I used a green color. Today I will give you a quick advice when you use extra thin eyelashes! Please press the translation button to get this text in english! XO

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Bare Skin foundation Bare minerals
Warm Tan Colorscience
Contour kit Anastasia Beverly Hills

Ögon / Eyes
Hd Eyeprimer Nyx

Maya Mia Palette Anastasia Beverly Hills
Eye dust Bamboo & Eye pencil Vanilla Make Up Store
Green eyeshadow Claudia Cosmetics
Palette Elf cosmetics
Black Inliner Yves Rocher
Black eyeshadow Jane Iredale

Fransar / Eye lashes
Look so natural Pretty by Kiss

Bryn / Eye Brows
Brow Wizz Taupe & Dark Brow brow pro palette  

Läppar / Lips
Rose Creme 09 Elizabeth Arden Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU