Tagg

Janni Delér

Browsing

12558552_1715976468685713_1717402880_n(1)

RIVER ISLAND

RIVER ISLAND

IMG_6491   RIVER ISLAND

janni-deler-on-set-btsDSC_8101

janni-deler-on-set-btsDsc_8127

Äntligen hemma i värmen efter en heldag i regn och rusk. Herrejösses vad kyligt vackra Stockholm kan vara.  Idag plåtade jag nämligen utomhus tillsammans med River Island som just nu gör ett samarbete med bästa Janni Delér & Jon Olsson. Kommer visa er resultatet om ca 2 veckor när det kommer ut;) Jäkla tur vi var ett fantastiskt team som peppade varandra med värme, skratt och sjuka skämt. Det är så viktigt när man jobbar under regniga omständigheter. Tror vi var på över 6 olika locations och plåtade. Detta innebar blöta kläder, massa te, taxi-häng och massa fläng med sminkväskan. Jag tillsammans med många i teamet har drömt om en varm dusch, film och popcorn hela dagen. Det är precis det jag unnat mig ikväll efter en grym arbetsdag.

Livet som Mua är inte alltid glamoröst haha…men vet ni? Jag älskar det!


Finally at home in the heat after a full working day outside in the rain with very bad weather. Lord, how cold beautiful Stockholm can be. Today I were on set outdoors with River Island who’s doing a collaboration with the one and only Janni Delér Jon Olsson. Will show you the result in two weeks when it comes out;) Damn, we were lucky to be such a great team supporting each other with warmth, laughter and sick jokes. It is so important when you are working during rainy conditions to cheer up each other. Think we were at over 6 different locations today. This meant wet clothes, lots of tea, taxi-hang-outs and a lot of bustle with my makeup bag. Most of us in the team has been dreaming of a hot shower, a good movie and to eat popcorn throughout the whole day. That is just what I deserved and gave myself tonight after an awesome day at work.

The Life as a Mua is not always glamorous haha … but you know what? I freekin’ love it!

Alltså jösses! I samband med bloggbytet i fredags så gick jag igenom en hel del inlägg jag skrivit de senaste 2 åren. Vet ni vad jag upptäckte!? Jag har ju spelat in 2 makeup tutorials med Janni Delér och helt glömt bort! Vi postade del 1 när vi gick igenom hur man lägger en bas men del 2…. den har vi helt glömt bort att lägga upp båda två! Skämskudde på den! Här kommer den..Del 2 – Party Makeup Janni Delér inför förra årets Ellegala!

Glöm inte supporta oss på våra Youtube kanaler:)
Makeupbylina – Här kan du se Del 1!
Janni DelérProdukter jag har använt på Janni /
Products I’ve used on Janni

Bas / Base

Skin serum (primer) Make Up Store
Liquid Veil Light Pürminerals
Reflex Cover Medium Make Up Store
Wonder Powder Gobi Make Up Store
Countour kit Anastasia Beverly Hills
Baked Blush Elf

Ögon / Eyes
Hd Primer Nyx
Eye shadow All that Glitters Mac
High shine Glisten BareMinerals
Microshadow Deadly
Eye pencil Black Make Up Store
Two Timer dual ended eyeliner Nyx

Fransar / Eye lashes
Mascara Doll Nyx
Eye lashes Natural Ardell

Bryn / Eye Brows
Brow Wiz Dark Brown Anastasia Beverly Hills
Dip Pomade Taupe

Läppar / Lips
Instan Light natural lip perfector Apricote Shimmer 02 Clarins
High Beam Benefit


När vi ändå är inne på naturligt tema idag så tänkte jag berätta lite om den foundation jag använde på Janni förförra fredagen då jag sminkade henne till Ellegalan. Det kommer som sagt ett Youtube klipp på en steg för steg tutorial men tänkte nämna Liquid Veil som den heter då den var ruskigt snygg på! Kika på vad jag tyckte nedan…

/When we’re having a natural theme today at my blog I thought I tell you more about the foundation I used on Janni two Friday’s ago. As said before, there will be a Youtube clip with a step by step tutorial but I will mention Liquid Veil foundation (as it’s called) anyway because it was so amazing to work with! This is what I thought… 

Ptss..dont forget to press the translation button to the riht to get the text in eng!

For eng translation press the translation button to the right!;)

Liquid Veil 4-in-1 Spray Foundation Pris 485:-
Detta är en flytande foundation som ska ge en ultra tunn bas i spray form! Man ska INTE spraya den direkt på huden (jag har redan försökt haha) utan applicera med pensel. Janni blev super fin i den och sedan dess har jag använt den på min egen hy för att testa om den är bra till vardagen.

Vad innehåller den?
Den innehåller fuktgivande kristaller som hjälper till att reducera fuktförlust och har anti-age egenskaper. Den ska även reflekterar ljuset i din hy för en mer välmående hud. Den innehåller även Pürminerals egenutvecklade Ceretin® Complex för en mjuk och smidig hud.

 

  Användning
  Det är super viktigt att använda den här produkten på rätt sätt upptäckte jag. Annars blir det inte riktigt lika lätt. Börja med att skaka flaskan väl före du börjar. Spraya sedan lite på baksidan av din hand eller direkt på din borste. Egentligen ska man använda deras Pürminerals Chisel Brush men jag använde en vanlig foundation borste. Börja sedan jobba över ansiktet. Ta mindre än vad du tror då den är täckande.

  Fördelar:

  • Den är fantastiskt tunn men ändå täckande.
  • Den är påbyggnadsbar! Vill du täcka mer så kan du vänta någon minut efter det första lagret och sedan pensla på ett lager till utan att det blir tjockt!
  • Man får en naturlig glow i hyn och detta blir super fint på bild.
  • Lätt och snygg förpackning – perfekt för frilansväskan!

  Nackdelar:

  • Sprayen är svår att kontrollera och stänker därför ganska mycket.
  • Funderar på om den verkligen är så dryg som de utlovar då man får spraya ganska många gånger för det ska räcka till hela ansiktet.
  • Jag blev lite små torr utav den under dagens gång.


   
  Produkten hittar du på Eleven.se -> HÄR

  For english, please press the translation button to the right on my page!->

  ———————-
  UPDATE!
  Herregud vad ledsen jag blev när jag precis såg att detta inlägg inte legat uppe mer än 5 minuter i fredags! Det hade raderats från min blogg och jag fattar fortfarande inte hur det har gått till!! Usch, jag måste ha ett bloggspöke! Här kommer därför inlägget igen som jag var tvungen att skriva om!

  Puss och kram
  ———————-

  /Idag har jag träffat min käre vän Janni Delér för att spela in Makeup videos till våra Youtube kanaler! Vi passade på att göra det i samband med att Janni skulle på Elle galan! Förstår ni hur fantastiskt vacker denna människa är!? Dessutom är hon så otroligt go som person så det är alltid lika trevligt att träffa henne!

  Filmerna kommer att delas upp i två olika makeup videos. En steg för steg när det kommer till Janni’s bas och en där jag visar hur man lägger en fest makeup. Det här med Youtube alltså haha…Ska jag vara helt ärlig så är jag inte super hajp på att göra filmer så jag kommer inte börja lägga upp Youtube klipp regelbundet men då och då så kommer det nog att läggas upp några roliga klipp;)

  Jag hojtar till så fort de kommit upp!!!


  Här hittar ni våra Youtube kanaler/
  Here you find our you tube channels! 

  Makeupbylina
  Janni Delér

  Produkter jag har använt på Janni / Products I’ve used on Janni

  Bas / Base

  Skin serum (primer) Make Up Store

  Liquid Veil Light Pürminerals

  Reflex Cover Medium Make Up Store

  Wonder Powder Gobi Make Up Store

  Countour kit Anastasia Beverly Hills

  Baked Blush Elf

  Ögon / Eyes

  Hd Primer Nyx

  Eye shadow All that Glitters Mac

  High shine Glisten BareMinerals

  Microshadow Deadly

  Eye pencil Black Make Up Store

  Two Timer dual ended eyeliner Nyx

  Baked 

  Fransar / Eye lashes

  Mascara Doll Nyx

  Eye lashes Natural Ardell 

  Bryn / Eye Brows

  Brow Wiz Dark Brown Anastasia Beverly Hills

  Dip Pomade Taupe

  Läppar / Lips

  Instan Light natural lip perfector Apricote Shimmer 02 Clarins

  High Beam Benefit