Uncategorized

EYE LASHES BY KISS

Har har ni en closeup på de tunna fransarna jag använde i morgonens look! Hittade som sagt dom i Usa så jag har inte sett att de säljs i Sverige men hittar ni några liknande så vet ni att de är väldigt fina på!

Ikväll ska jag fira en utav mina vänner som fyllt år. Vi börjar med en tidig middag sen ska vi till Berns för att kika på Edwin Trieu som visar upp sin nya kollektion nu under fashion week! Jag har inte haft så jätte mycket koll på märket innan men jag gillar stilen i massvis så det ska bli super kul att se vad de visar upp ikväll! Vi hörs snart igen! Puss

/These are the lashes I used in my previous look! I like that they are so thin!! Found them in Usa so Im not sure they can be found here in Sweden unfortunately!

Tonight its time to enter Fashion week. Time for the Swedish brand Edwin Trieu to show us their new stuff! Excited!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU