Uncategorized

FASHION WEEK STOCKHOLM EDWIN TRIEU

En trött men glad Lina efter en lång tisdag! Puss på er!

Edwin TRIEU. Jag dööör så fina kläder jag fått smyg kika på ikväll på Berns/Fashion Week. Edwin Trieu har som jag skrev förut varit ganska okänd för mig men jag blev jätte intresserad av hans design när jag googlade på honom innan kvällens höst/vinter visning. Vanligtvis så är det man ser på catwalken inspirerande och kan få en att tänka i andra banor men herregud, jag skulle kunna köpa varenda plagg jag såg ikväll!

Inspirationen för kollektionen är olika kontraster: mjukt mot hårt, boxigt mot figurnära och stramt mot feminint. Från tidigare kollektioner tar Edwin även med sig den futuristiska känslan med ett tema hämtat från den asiatiska kulturen som inspirerar silutter och skärningar. Nytt för den här säsongen var även det stora grafiska formspråket där man leker med Edwin’s initialer ET, skymtade även lite kimonoärmar som jag är ett stort fan av! 

Sammanfattningsvis. Jag älskar kombinationen av classic, feminint med en släng av “kontorstuk.” Det är min stil i ett nötskal! En stor tummen upp för Edwin! Jag storm gillade den kommmande kollektionen!

/Here´s some photo’s from tonights Fashion show at Berns/Fashion Week Sthlm. Edwin Trieu is a Swedish fashion designer that makes the most beautiful clothes! He´s design is really matching just my type of style. I love classic, feminine with a touch of “business look”!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU