Läppar

MELTED LIPSTICK SPRING 2015 BY TOO FACED

Kär igen! Det är så väldigt sällan man får exakt samma färg som själva förpackningen visar, eller hur? Testade melted lipstick igår från Too Faced för första gången och vilken jädrans färg det blev utav dom! Riktigt täckande! De här kommer åka raka vägen er i min frilans väskan! Jag ska åka i väg till Varberg och jobba med Matrix i helgen så ska försöka smyga in dom i makeuperna!

Om jag har förstått rätt så är det fyra nya färger som kompletterar den redan populära serien och Sugar är en utav de nya! Då dessa är helt nya för mig blev jag väldigt positivt överaskad att de kändes så väldigt krämiga! Ett bra tecken då jag i vanliga fall tycker att många färgrika läppstift brukar vara torra.

Liquified Long Wear Lipstick färgerna jag har testat:


Melted Candy

Melted Sugar

melted Fig

Pris: 229 Kr Du hittar dom på Sephora och förhoppningsvis snart på Eleven.se!

/In love with these Melted lipsticks from Too Faced! Hallelujah, so much color! Haha They really gave the color that was showed on the packaging! 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU