Jobb & bakom kulisserna

MATRIX – VARBERG – PART 1

What a day! 06.00 ringde klockan och jag kan inte direkt påstå att jag sov bra igår natt då ett par hotell gäster estämt sig för att spela bordtennis med super hög musik kl 01.30 i “sportlokalen” som RÅKADE ligga under mitt hotellrum! Morr!!!

07.00-17.00 har vi idag stått nonstop och sminkat 30 modeller jag och min kollega Linda! Matrix höll idag en kurs för västkustens frisörer som är återförsäljare åt dom. Därför är jag här och sminkar. Jisses vad kul vi har haft men kroppen tar mycket stryk efter ett sådant pass alltså. Så nu har vi precis avnjutit 1,5 timme på hotellets Spa. Vi bor nämligen på Varbergs Kurort! Jätte fint hotell med super god mat så alldeles straxt väntar en 3 rätters middag!

I veckan får ni se fler bilder på modellerna som jag hade hand om idag! Puss och godnatt på er. Ha en fantastisk lördag!

/Press the translation button to the right on my page to get this text in your language!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU