Uncategorized

‘STUNNINGLY LADYLIKE’

Blev inspirerad till att göra ombre läppar tills idag då jag i veckan lärde ut detta till mina elever som jag undervisar 2 ggr i veckan! Fantastiskt fint med ombre tycker jag! Både när det kommer till läppar, eyeliner eller ombre i håret. 

Produkterna som jag använt ovan kommer från Sigma Beauty, jag testade deras produkter för första gången igår! Så kommer en recension lite senare idag! Tills dess så får ni mysa på där ute. Puss på er och ha en fantastisk dag i kärlekens tecken!


 

I was inspired to do some ombre lips today due to that I during this week taught this to my students in school (that I teach 2 times a week)! Ombre is fantastic both when it comes to lips, eyeliner and ombre hair.

The products that I used above was all from Sigma Beauty. I tried their products for the first time yesterday! So you will get a review later today! Until then, enjoy valentines out there. Hugs to you all and have a great day with lots of love!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Läppar / Lips

Ginger Pumpkin Eye shadow
Catch Eye shadow
Bliss Shimmer cream
Stunningly Ladylike
Steady Glow Lip Vex

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU