Makeup & Beauty Products

TRYING OUT: SIGMA BEAUTY


Den här veckan har jag fått äran att testa på Sigma Beauty. De kör en kampanj just nu, #Playbold,  för att utmana Makeupartister till att skapa looker! I’m In!

Märket grundades 2009 utav ett brasilanskt par som har stor erfarenhet inom teknik och vetenskaplig forskning. Nu är märket stort världen över och är främst känt för sina borstar och sin kvalité! Jag har testat ett urval av produkterna nu och självklart måste ni få höra vad jag tyckte!:)


This week I had the honor to try out products by Sigma Beauty.. They run a campaign right now, #Playbold, to challenge Makeup Artists to create makeup looks! I’m In!:)

The brand was founded in 2009 out of a Brazilian couple of great experience within technology and scientific research. Now the brand is huge worldwide and is principally known for its brushes and their quality! I have tried a range of products now and of course you can read about what I thought! 🙂 Please press the translate button to the right to get the whole text in your language!

Orange, aprikos och gult! Somrigt och fräscht! Dessa kommer jag använda flitigt Speciellt Läpp basen Magnetism!

 

Ginger Pumpkin (Gula) & Catch Eye (Orange) Eye shadow – Bra pigment! Blir verkligen super starka och sitter bra på huden. Produkterna jag testade var matta och vanligtvis brukar det vara svårjobbat men jag gillade dessa skarpt!Stunningly Ladylike – Den här eyelinern!! Fantastisk! Krämig, “flyttbar” (alltså att den inte torkar alltför fort så att man kan sudda ut den) och ger en intensiv färg. Det jag inte riktigt gillade var att jag trodde den skulle bli brunare än vad den var. Tittar man på produkten så är den brun men den blev väldigt svart på!


Bliss Shimmer cream – Otroligt fin färg men väldigt tunn i konsistensen. Man måste därför ta på ett extra lager för att få den intensiv. Däremot så älskade jag att använda den på läpparna!

Magnetism Lip base  – Åh, fin fina grejjer! Magnetism är riktigt fin! jag verkligen rå gillade den här!! Den kommer jag som sagt använda flitigt i sommar! Den är super krämig som ett läppstift och blir perfekt om man vill ha ett par skarpa coralläppar!

Polished Inner rim brightner – En sån här behöver vi alla till vardags! En neutral halv krämig penna som du använder för att få bort det röda i ögonen. Du lägger den alltså på den inre vattenlinjen. Detta kan pigga upp de flesta och även ge ett intryck av att man har större ögon.

Steady Glow Lip Vex – Mmm den här påminner om Mac’s läpprodukter som jag älskar. Svagt doftande av vanilj, fantastisk i färgen och väldigt behaglig på! Älskart! Super snygg på!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU