Varje vecka listar jag mina Top 3 favoritprodukter inom vissa kategorier. Produkterna beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Hoppas att du ska lära känna både mig och produkterna lite bättre genom att följa mina Top 3 varje vecka! Den här veckan berättar jag mer om mina favoriter när det kommer till torrshampo 🙂


I’ve started to list my top 3 products in certain categories every week.  I will describe the products without any ranking order and give you a background on why I like them so much! Hope you get to know both me and the products a little bit  better by following my Top 3 every week! This week I will tell you more about my favorite Dry schampoo’s 🙂 Please press the translation button to the right to get this text in your language!

2. Batiste Dry Schampoo, Eden Pris: 79 Kr

Batiste torrschampo är något jag har använt länge! De doftar gott, kommer i olika dofter och är prisvänliga! Under våren släpps tre nya dofter. Först ut är Eden med orientaliska noter och doft av kaprifol! Den doftar underbart och jag har missbrukat den ganska rejällt både privat och i jobb. Nytt för de nya lanseringarna är att dofterna ska hålla längre. Det tycker jag verkligen att de gör! Det som kan vara lite sisådär med Batist är att det ibland kan färga håret vitt i rötterna(inte permanent såklart). Detta kan vara grymt när man är blond och har lite utväxt men det är ju inte snyggt när det blir för vitt.

 

Eden finns på Kicks samt Åhlens nu i februari!

3. Kérastase,  V.I.P Volume in Powder, Pris: 299 Kr

Den här produkten brukar jag använda när jag ska iväg på något speciellt eller när jag ska ha en specifik frisyr. Den är mer som en puderspray som har en riktad spridning på sprayen så du lätt kan bestämma var du vill spraya. Den ger extra hållbarhet och är perfekt om man tex vill ha bakåtkammat hår med extra volym i. Känns lätt och lyxig!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar