Lina Tipsar

TOP 3: MASCARA

Varje vecka listar jag mina Top 3 favoritprodukter inom vissa kategorier och ger en liten recension. Produkterna beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Hoppas att du ska lära känna både mig och produkterna lite bättre genom att följa mina Top 3 varje vecka! Den här veckan berättar jag mer om mina 3 favoriter när det kommer till mascaror. Det är ju inte alltid så lätt 🙂


I’ve started to list my top 3 products in certain categories every week.  I will describe the products without any ranking order and give you a background on why I like them so much! Hope you get to know both me and the products a little bit  better by following my Top 3 every week! This week I will tell you more about my favorite mascaras right now 🙂 Please press the translation button to the right to get this text in your language!

Det här är utan tvekan min små favoriter just nu. Jag testar så mycket olika produkter varje vecka men de här har stuckit ut lite extra och fått en helig plats i min makeup väska:) De flesta mascaror som jag gillar är volym mascaror. Detta beror först och främst på mina fransar då jag har ganska långa men glesa fransar.

Mascara är ju så personligt och vill du har mer tips på vad just DU ska använda så ska du läsa mitt andra inlägg HÄR

O!Mega Lash Mascara, Marc Jacobs Pris: 300 Kr (Sephora)

Den här mascaran har jag använt i ungefär en veckan då jag fick den ganska nyligen i samband med presslanseringen av Marc Jacobs i Sverige.

Det är en typisk volym mascara med mycket intensiv färg och mycket rikt innehåll. Den är tjock och blir väldigt intensiv med andra ord. Jag märkte att mina fransar blev ganska “utspridda” tots att den är tjock (annars brukar de ju klumpa ihop sig). Det ser ut som att jag har tätare fransar, vilket jag älskade.

Borsten är grym, man känner verkligen att man kan bygga volym med den! En riktig partymascara om man lägger fler lager!Volume & Length, Makiash
Pris: 160 Kr (Makiash.com)

Det här är en mascara som jag använt i flera månader och jag säger bara WOW! Det är en utav de bästa och jag tycker den är otroligt plånboks-vänlig! Den ger en otrolig längd och definierar verkligen fransarna så att de syns. Jag älskar att använda denna till vardags då den verkligen ger effekt!

Den har en riklig formula, är lätt att tvätta av och klumpar aldrig när man lägger på den! Stort plus och jag rekommenderar den varmt!!

Grandiôse Mascara, Lancôme Pris: 279 Kr (Kicks.se)

Den här godingen skaffade jag för ca 2 veckor och blev också en kär favorit direkt. Den unika borsten ser väldigt svår ut att jobba med men den är snarare enkel! Man kommer åt på ett annat sätt och man slipper vinkla borsten lustigt så fort man ska göra vänster ögat. 🙂

Det jag därför gillar mest med den här svanlika mascaran är att den verkligen separerar fransarna som i en solfjäder. De verkligen sträcker sig så långt som möjligt åt varje håll de växer åt. Påminner lite om Makiash men konsistensen är tunnare och ger ett “finare” resultat. Gillar!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU